Skládací stolní fotbal - revoluční řešení do malého bytu

Skládací stolní fotbal je skvělé řešení pro malé byty a dětské pokoje, kde nelze mít po celou dobu fotbálek postaven na všech čtyřech nohách a připraven ihned ke hře.

Skládací stolní fotbal je po složení na obvod malý a můžete jej uložit ve chvíli, kdy jej nepotřebujete. Největší výhodou skládacího stolního fotbálku je jeho velikost, protože je po složení poloviční než velikost klasického stolního fotbalu.

Stolní fotbal skládací má vše, co má standardní stolní fotbal, ale navíc má výhodu možnosti složení. Stolní fotbal se skládacími nohami je v rozloženém stavu stejně velký jako běžný stolní fotbal, ale můžete jej složit a uložit, když jej nepoužíváte. Má nejlepší vlastnosti obou variant.

 Existují dvě varianty skládacích stolních fotbalů:

První z nich je samostatně stojící skládací stolní fotbal, který můžete postavit proti zdi za pomocí jednostranných skládacích nohou fotbálku. Toto je nejméně namáhavý způsob skládání fotbálku. Takovým klasickým příkladem je dětský skládací stolní fotbal Belfast KlappFotbálek je možné následně přesunout např. za dveře dětského pokoje apod.

Sklápěcí stolní fotbal Belfas Klapp

Druhou variantou jsou stolní fotbaly s možností složení obou nohou. Jako např. FAS Smart. Velkou výhodou této varianty je možnost zastrčit stolní fotbal např. pod postel, za gauč, postavit za dveře apod. Menší nevýhodou je, že k manipulaci je ideálně zapotřebí dvou hráčů ( což máte ke hře zapotřebí tak jako tak ).

Tyto fotbálky bývají vybaveny kolečky pro snadnější transport, takže nemusíte mít strach, že budete namáhat svá záda. Zároveň kvalitnější modely mají ocelové nohy, které zaručí stabilní hru a dlouhou životnost Vámi zakoupeného fotbálku.

 Skládací stolní fotbal Garlando FOLDY

Dalším velmi zajímavým skládacím stolním fotbalem s mnoha benefity je stolní skládací fotbal na ven Garlando Master Pro Weatherproof, který díky použitým materiálům můžete nechat přes noc i venku na dešti.

Toto řešení Vám rozšiřuje Vaše možnosti používat skládací stolní fotbal jak v místnosti, tak tento složený pronést úzkými dveřmi na zahradu nechat přes víkend na Vaší párty, při grilování apod. Přes noc následně možné přikrýt i speciální krycí plachtou na stolní fotbal.

Závěrem doporučujeme zvážit, pro koho je skládací stolní fotbal určen. Pro dospělé hráče určitě doporučujeme preferovat skládací stolní fotbal s kovovými nohami. Pro malé děti okolo deseti let věku postačí dětský skládací stolní fotbal.