Table Soccer App - apka komunity stolního fotbalu

Aplikace Table Soccer App je bezplatná aplikace dostupná pro chytré telefony se systémy iOS a Android.

Cílem této aplikace je sjednotit všechna celosvětová místa kde se hraje stolní fotbal pod jednou střechou a navíc dát prostor všem identitám stolního fotbalu (obchodům, organizátorům akcí, výrobcům stolů, promotérům), aby existovaly vedle míst s fotbalovými stoly a propagovaly své služby. Dělají to tak, že umožňují komukoli přidávat do aplikace vlastní místa nebo profily a spravovat je.

Hlavní funkce aplikace se točí kolem vyhledávání míst a akcí, kde se dá hrát stolní fotbal na konkrétních místech z celého světa, míst, která byla dříve přidána nebo vytvořena uživateli. Nová místa jsou neustále aktualizována, takže pokud své domovské město nenajdete hned, nehrozí, a je otázkou času, než se dostane na fotbálkovou mapu, nebo můžete být první, kdo místo v daném městě přidá. Všechna místa si také můžete prohlédnout na interaktivní mapě světa, kterou lze zvětšovat a posouvat pro lepší prohlídku libovolného regionu na světě.

Table Soccer App

Chcete-li zůstat v obraze, můžete sledovat preferovaná místa a profily a dostávat upozornění na turnaje a události, nastavit si upomínky na turnaje a události a vytvářet osobní sbírky s nalezenými profily. Při cestách do zahraničí Vám aplikace nabízí skvělou funkci pro uložení místa pro offline režim, která uloží základní informace do vašeho smartphonu, takže k nim budete mít přístup, i když nebudete mít přístup k internetu. Mějte na paměti, že interakce v režimu offline je mnohem omezenější než při běžné interakci, nečekejte navigační funkce, ale budete mít přístup k adrese míst a obecným informacím. Stejná funkce je k dispozici i pro události.

Nejdůležitějším aspektem aplikace je, že její obsah je vlastně řízen komunitou, což znamená, že lidé, kteří aplikaci používají, mají možnost přidávat nová místa a události a tyto profily pak spravovat a přizpůsobovat. Toho je dosaženo prostřednictvím funkce "ADD A PLACE" v aplikaci. Uživatelé mohou přispívat jak do místní, tak i do mezinárodní komunity hráčů stolního fotbalu. Následně pro zájemce o rozšiřování komunity nabízejí také možnost stát se Area Managerem, což uživateli umožňuje spravovat více profilů a mít přístup k pokročilým funkcím v panelu administrátora, což z něj dělá mocný nástroj pro každého, kdo jakýmkoli způsobem propaguje fotbálek zejména na místní úrovni.

To vše je zdarma a vyžaduje to jen trochu iniciativy uživatele. Česká republika je jedním ze zastoupených míst v aplikaci s více než 18-ti přidanými místy a organizátory akcí, kteří neustále pořádají turnaje. Pokud se tedy podíváte na mapu Čech, najdete zde spoustu aktivit a míst, ze kterých si můžete vybrat.

Aplikace Stolní fotbal si klade za cíl oslovit všechny typy a úrovně stolního fotbalu, což z ní nedělá aplikaci jen pro profesionální hráče. Jak se také snaží sdělit v propagačním videu, které má 2 části. V první části hraje herec, který připomíná nadšence do stolního fotbalu, který si po pracovní době chodí zahrát do místního fotbálku, který si našel v aplikaci, a druhá část naráží na profesionální hráčku, která dosáhne na turnaj, který si našla prostřednictvím aplikace. V blízké budoucnosti se tato aplikace rozroste nejen o další obsah a pokrytí více koutů světa, ale bude mít také více funkcí, jejichž cílem je vytvořit jednodušší zážitek, zlepšit místní komunikaci a rozvoj komunity.

Těšíme se na větší věci, které tento projekt přinese.