Výběr stolního fotbálku s malým rozpočtem

Občas dostáváme od klientů poptávky na koupi stolního fotbálku, kdy je podmínkou co nejnižší cena Pokud se jedná o nákup fotbálku pro děti nebo víkendové hraní, tak lze i s malým rozpočtem nějaký výrobek doporučit, ale pokud se jedná o nákup stolního fotbalu do firmy nebo školy, tak je následný výběr komplikovanější. Za mne je minimální hraniční částka pro nákup fotbálku do školy nebo kanceláře 13 290Kč za stolní fotbal FAS Smile 

Raději vždy říkám klientům - pokud můžete do stolního fotbalu investovat pouze poloviční částku, např. ve výši 6 000Kč s tím, že jste nedostali větší rozpočet, raději od nákupu úplně upusťte nebo počkejte, až Vám rozpočet navýší. Protože na fotbálek v kancelářích, školách apod. jsou kladeny ty nejvyšší nároky na kvalitu a pokud zakoupíte nekvalitní výrobek, tento se Vám v brzké době doslova rozpadne viz. fotografie.

72367248_10156479705897793_5816527789242712064_o

Následně nemáte ani fotbálek a ani peníze, které jste do něj investovali. Bohužel na Českém trhu se objevuje velké množství "profi" fotbálků z Číny, jejichž životnost nebývá ani 12 měsíců. Vždyť ani na pořádný fotbálek úvěr nepotřebujete, tak proč nepořídit nějaký pořádný kousek, který vydrží. Určitě nikdy nic nezkazíte, pokud se nás před samotným nákupem zeptáte rádi Vám poradíme a někdy i nákup rozmluvíme, než aby jsme udělali pro Vás nevýhodný obchod.