Venkovní stolní fotbálek do parku, škol apod.

Venkovní stolní fotbálek je tím nejlepším čím můžete zaujmout a zabavit mladé lidi na vašem hřišti, ve škole, nebo umístit venkovní stolní fotbálek na veřejné hřiště města. 

Nikdo nechceme, aby se naše děti jen tak bez cíle poflakovali, chceme, aby se bavili společně nějakou kreativní zábavou a v době sociálních sítí se dokázali spolu bavit i jinak než prostřednictvím mobilního telefonu. 

Vypadá to, že jim s tím, budeme muset trochu pomoct. Skluzavkou a houpačkou naši nejrizikovější věkovou skupinu nezaujmete. Chce to nějakou pecku pro teenagery. 

Ideálním nástrojem je venkovní stolní fotbálek, který je přímo vyroben pro umístění do veřejných parků, školních hřišť a atletických stadiónů. 

Venkovní stolní fotbal je díky své konstrukci nezničitelný a nelze jej z určeného místa jen tak, jednoduše odvézt. 

Např. námi nabízený stolní fotbal Beton váží 675 kg. 

Umisťuje se buď na rovnou, pevnou dlažbu nebo lze umístit na jakékoliv hřiště na předem připravenou betonovou plošinu o rozměru 120 cm x 248 cm.

 Betonová plošina pro venkovní stolní fotbal

 Korpus venkovního fotbálku je odlitý z masivního betonu a dodává se v celku. Proto není možné tento následně nějak poškodit, rozebrat apod.

 Do korpusu umístěného venkovního fotbálku se následně nainstalují plné ocelové tyče, na které se připevní hráči a fotbálek je připraven.

 Instalace tyčí stolní fotbal BETON

Celá konstrukce a řešení fotbálku jsou vyrobeny tak, aby se podřídil vnějším vlivům jako je déšť apod. kdy voda odtéká brankami, které jsou vyrobeny z nerezové oceli.

Vy dáte našim dospívajícím nástroj, míčky si již ohlídají sami. Pokud se uprostřed parku z fotbálku poztrácí, máme zjištěno, že si následně každá partička drží svoje a bere si je na hřiště sebou. Základní míček na stolní fotbal stojí od 6 Kč.

 Kvalitní venkovní stolní fotbal se vyznačuje tím, že jej můžete nechat venku po celý rok.

 Pokud nám záleží na tom, jak budou naše dospívající děti svůj volný čas, je venkovní stolní fotbálek tím nejlepším řešením.

Venkovní stolní fotbálek